Zostawiam Was z przepisem :-) Składniki: ⦁ 1 kg sera twarogowego w kubełku ⦁ 300 g truskawek (świeżych lub mrożonych) ⦁ około 2-3 łyżki cukru pudru ⦁ opakowanie żelatyny rozpuszczone w 50 ml wody Biszkopty wykładamy na dno tortownicy, wylewamy tężejącą masę truskawkową, wstawiamy do lodówki na około 1-2 godziny do całkowitego stężenia (można użyć dwóch tortownic o różnych rozmiarach, a po stężeniu mas ułożyć jeden na drugim). ⦁ opakowanie biszkoptów wrocławskich ⦁ owoce do dekoracji (świeże lub mrożone) Wykonanie: Zbliża się Dzień Matki, więc postanowiłam przygotować dla Was słodką propozycję na prezent dla naszych wyjątkowych Mam. Żelatynę rozpuszczamy w 50 ml gorącej wody, studzimy, a następnie łączymy z truskawkową masą serową.