Oczywiście wegańskie, łatwe i pyszne! Grzybowo-Rozmarynowe Kaszotto 2 porcje (1 ma ok. 535 kcal) czas przygotowania: 15 minut (+ ok. 30 minut gotowania) koszt: ok. 3,70 zł za 1 porcję Składniki: 1 cebula oliwa do smażenia 250 g pieczarek 2 ząbki czosnku 200 g kaszy jęczmiennej ok. 1 l bulionu szałwia, rozmaryn (świeże lub suszone) 1 łyżka jogurtu roślinnego 2 łyżki płatków drożdżowych sól i pieprz do smaku Wykonanie: Mushroom and rosemary barley Mushroom-rosemary barley with onion, garlic and herbs. 2 servings (1 has 535 kcal) time of preparation: 15 minutes (+ 30 minutes of cooking) Ingredients: 1 onion olive oil for frying 250 g of mushrooms 2 cloves of garlic 200 g of barley groats about 1 liter of broth sage, rosemary (fresh or dried) 1 tablespoon of plantbased yogurt 2 tablespoons of nutritional yeast flakes salt and pepper to taste Instructions: Fry the glass onions with olive oil (about 3 tablespoons). Zalewamy bulionem (ok. 3/4) i gotujemy całość ok. 15-20 minut. Then add the mushrooms, garlic and fry until the water evaporates. Then add the groats, herbs and mix for a while. Dzisiaj mam dla Was Grzybowo-Rozmarynowe Kaszotto, czyli risotto na bazie kaszy jęczmiennej z pieczarkami, cebulką, czosnkiem i ziołami.