Domowe pralinki Rafaello

Picante-
Desery
13.05.2019 10:52
Domowe pralinki Rafaello

Składniki: - 1 puszka mleka kokosowego - 150 g białej czekolady - około 200 g wiórków kokosowych - około 15-20 sztuk obranych ze skórki migdałów lub około 10 sztuk pokruszonych biszkoptów Wykonanie: Jeśli przygotowujecie wersję z biszkoptami - dodajecie je razem z wiórkami kokosowymi do masy, a po jej stężeniu uformujcie kulki i obtoczcie w wiórkach. Następnie formujemy z niej kulki, w środek każdej z nich wciskamy migdał, obtaczamy w wiórkach. Możecie przygotować je u siebie w domu, bardzo szybko i łatwo.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://picante-jalapeno.blogspot.com/2019/05/domowe-pralinki-rafaello-swoj-przepis.html