Surówka z kapusty pekińskiej, z jabłkiem i ogórkiem

Ewa
Sałatki
29.04.2019 7:56
Surówka z kapusty pekińskiej, z jabłkiem i ogórkiem

1 kapusta pekińska 1-2 jabłka 4-5 ogórków konserwowych 1 czerwona cebula 2 łyżki oleju Do kapusty dodajemy pokrojoną w drobne piórka czerwoną cebulę oraz obrane i starte na dużych oczkach jabłka i ogórki. Staram się jednak, by surówki z niej przygotowywane nie były nudne i różniły się między sobą, choćby delikatnym akcentem. Dziś bardzo prosta, szybka surówka z dodatkiem konserwowych ogórków, słodkiego jabłka i zaostrzającej całość czerwonej cebulki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakinatalerzu.pl/2019/04/29/surowka-z-kapusty-pekinskiej-z-jablkiem-i-ogorkiem/