W misce mieszamy majonez z jogurtem, startym na tarce (na drobnych oczkach) czosnkiem i pokrojonym w kosteczkę ogórkiem. Takie jajka możecie śmiało podać na przyjęciu lub na wielkanocny stół, a także jako śniadanie czy kolację. A jak wiadomo czy to w święta, czy to przed przyjęciem w lodówce zawsze jest sporo różnych potraw 😉 Jajka faszerowane pieczarkami (klik), - Jajka faszerowane tuńczykiem (klik), - Jajka faszerowane ćwikłą (klik). Składniki: - 4 jajka - 4 łyżki jogurtu naturalnego - 2 łyżki majonezu - 1 ogórek korniszony - 1 ząbek czosnku - świeżo mielony czarny pieprz i sól do smaku Przygotowanie: Szukając innych inspiracji na jajka polecam Wam również zajrzeć na te przepisy: - Jajka można podać od razu po przygotowaniu lub przechowywać w lodówce.