pojedyncza pierś z kurczaka 1 granat 100 g sera feta 250 g pomidorków koktajlowych 1/2 sałaty lodowej 1 mała czerwona cebula 1 łyżeczka słodkiej papryki 1/2 łyżeczki ostrej papryki 1/2 łyżeczki curry 1 łyżka oleju Na patelni rozgrzewamy olej i smażymy na nim mięso z obydwu stron na złoty kolor (na średnim ogniu aby mięso w środku nie było surowe). Z granatu łuskamy ziarenka, sałatę siekamy na mniejsze kawałki, pomidorki kroimy na połówki, cebulę siekamy w piórka. Sos winegret: 3 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka soku z cytryny sól, pieprz ziołowy
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://qchniapoprostu.blogspot.com/2019/03/saatka-z-kurczakiem-granetem-i-feta.html