Polecam i miłego poniedziałku Wam życzę :-) Składniki: - około 350 g filetu z łososia - pęczek koperku - 1 większy ząbek czosnku - płatki migdałów - starta mozzarella - 3 - 4 łyżki oleju lub oliwy - sól - pieprz 1. Łososia obieramy ze skóry, opłukujemy wodą, osuszamy ręcznikiem papierowym, dzielimy na porcje i układamy w naczyniu żaroodpornym. 2. Wyszedł naprawdę pyszny, u nas podany z ryżem brązowym i sałatką z roszponki, pomidorków i czerwonej cebulki, którą skropiłam tylko oliwą :-) Jeśli chodzi o przepis to dziś pyszny łosoś, którego zapiekłam z koperkiem, płatkami migdałów, czosnkiem i mozzarellą. Najpierw się troszkę pożalę i od razu przepraszam od razu tych którym nie mogę polakować zdjęć na instagramie. Nawet opisu pod zdjęciami nie mogę dodać, to samo jest z fanpagem na Fb. Łosoś pieczony z koperkiem, płatkami migdałów czosnkiem i mozzarellą Dzień dobry :-) Już słyszałam, że Fb znowu szaleje i blokuje wszystko co im się tylko nie spodoba.