Wymiary formy: 25x36 cm Składniki: biszkopt: - 6 jajek - 1 szklanka cukru - 5 opakowań budyniu waniliowego - 1 łyżeczka proszku do pieczenia - 4 serki Danio po 140 g - 600 ml śmietanki 30% - 1 galaretka cytrynowa - 200 ml wrzątku - 150 g ciasteczek anyżkowych do dekoracji Przygotowanie: Białka ubijamy na sztywną pianę. anyżki biszkopt biszkopt bez mąki biszkopt na budyniach ciasta ciasta na święta ciasto z serków danio serki danio serki waniliowe Biszkopt pieczony bez mąki na proszku budyniowym przełożony masą z serków Danio. Na pierwszy blat biszkoptu wykładamy 2/3 masy i przykrywamy 2 blatem. Ostygnięty biszkopt przekrawamy na dwa blaty. Miksując dodajemy partiami serki Danio i wlewamy małym strumieniem zimną galaretkę. Znakomicie sprawdzi się na różne okazje i każdemu posmakuje