również :-) Składniki na 3 porcje: 3 plastry filetu z indyka 1 szklanka żurawiny suszonej kilkanaście czarnych oliwek 1 czerwona cebulka 2 ząbki czosnku 50 g startej mozzarelli sól pieprz suszone oregano oliwa z oliwek 1. W trakcie czekania trzeba coś jeść, więc jeśli nie macie pomysłu na obiad, to polecam filety z indyka pod pierzynką z żurawiny, oliwek, czerwonej cebulki i mozzarelli. Trochę je rozbijamy tłuczkiem, oprószamy z obu stron solą i pieprzem i przekładamy do naczynia żaroodpornego (na spód naczynia dajemy troszkę oleju lub oliwy), odstawiamy. Ja kupiłam większy filet z indyka i pocięłam na plastry grubości 3 cm. 2. Do miseczki dajemy pokrojoną w drobną kostkę czerwoną cebulę, pokrojone w plasterki oliwki, żurawinę, przepuszczony przez praskę czosnek, suszone oregano i startą mozzarellę oraz kilka kropel oliwy. Jak kupicie większy filet z indyka to trzeba uciąć tyle plastrów mniej więcej 3 cm ile potrzebujecie.