Kiedyś wypieki w moim wykonaniu zawsze wychodziły średnio, ale nauczyłam się, żeby wyszukiwać bardzo proste przepisy i trzymając się dokładnie wytycznych spokojnie upiec ciasto. Często jednak przekonuję Cię, że warto się przełamać i próbować swoich sił w kuchni, bo pozornie trudne rzeczy często okazują się całkiem proste. Ja oznaczyłam stopień trudności jako średni, ale tylko dlatego, że za pierwszym razem trzeba się skupić na kolejności działań i temperaturze składników. Tym sposobem nauczyłam się robić super biszkopt, po czym na podstawie podstawowego przepisu zrobiłam swój mini torcik halloweenowy. Składniki: 600 g twarogu (bez dodatków, trzykrotnie mielony) 100 g miękkiego masła pół szklanki cukru pudru 2 jajka (w temperaturze pokojowej) Potem wyobraź sobie jak to może wyglądać w praktyce i dopiero potem oceń, czy ten przepis jest dla Ciebie zbyt trudny.