W domu miałam zapas krówek i… tak właśnie powstały krówkowe szyszki z popcornu, które cieszą się u nas popularnością po dziś dzień. Jest to jedna z największych polskich marek na rynku słonych przekąsek, mająca w swojej ofercie m.in.: paluszki, krakersy, chipsy, chrupki, prażynki, orzeszki, popcorn. Gdy całość będzie już prawie rozpuszczona, zdejmuję rondelek z palnika i energicznie mieszam całość aż uzyskam jednolitą konsystencję (unikam w ten sposób przypalenia pod koniec rozpuszczania). Składniki: 150 g krówek (cukierki) 50 g masła 1 opakowanie popcornu z masłem Beskidzkie Przygotowanie: Następnie opłukujemy ręce zimną wodę i formujemy w rękach kule z popcornu (ściskamy jakbyśmy robili śnieżkę ;)). Do ich przygotowania potrzebujemy zaledwie 3 składników: popcornu z masłem Beskidzkie, krówek (cukierki) i masła. Po tym czasie krówkowe szyszki z popcornu można już podawać. Krówkowe szyszki z popcornu – hit imprez! Dawno temu przygotowałam naprawdę dużą ilość popcornu i postanowiłam z nim lekko poeksperymentować. Dziś dzielę się z Wami przepisem, który jest u nas dosłownym hitem. Popcorn przygotowujemy w mikrofali zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Jeśli lubicie wyraziste połączenia możecie również użyć popcornu z solą.