Składniki: – 250g twarogu półtłustego – 1 jajko – 50g mąki ryżowej – 20g cukru trzcinowego – 20g wiórków kokosowych – 7 mrożonych truskawek lub 14 mrożonych malin Twaróg rozetrzeć z jajkiem i cukrem, dodać przesianą mąkę i wszystko dokładnie wymieszać. Dziś mam dla Was przepis na pyszne bułeczki a’la knedle twarogowe z malinami i truskawkami z kokosem. Na środku umieścić zamrożone owoce, dokładnie zlepić brzegi i uformować kształtną kulkę, którą następnie obtoczyć w wiórkach kokosowych. Oprószonymi mąką dłońmi formować kulki, mocno je rozpłaszczyć na dłoni na cienki placuszek. Swoje bułeczki nadziałam truskawkami i malinami, ale można je również nadziać mrożonymi wiśniami lub śliwkami. Ciasto na te bułeczki jest bardzo delikatne i bardzo smaczne.