Grzyby w cieście francuskim wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Grzyby w cieście francuskim to super danie nie tylko na obiad ale również na śniadanie czy małe przyjęcie. Potrzebne składniki 100 g grzybów leśnych suszonych lub 200 g świeżych 1 opakowanie ciasta francuskiego 1 cebula masło do smażenia 1 jajko tarty ser żółty do posypania 2 ząbki czosnku estragon (tymianek) sól (pieprz) Z ciasta francuskiego wycinamy kwadraty i nakładamy farsz - sposób składania w fantazyjne wzory znajdziecie bez problemu gdzieś w sieci, to już zależy od Waszej fantazji. Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: W sam raz na kilka gryzów ale bardzo sycące i co najważniejsze nieziemsko smaczne. Pieczemy 10-15 min. w temperaturze 200 stopni do momentu aż brzegi się zarumienią. Grzyby w lasach już są, więc trzeba to wykorzystywać ile się da.