Brzoskwinie w syropie wg. mojej propozycji, będę wdzięczny, jeśli podzielisz się z innymi opinią na jego temat oraz zrobisz zdjęcie wykonej potrawy i prześlesz je na mój adres e-mail, możesz liczyć na to, że opublikuję je w galerii pod przepisem. Tak, wkładam brzoskwinie ze skórką ale stosuje ten przepis tylko do własnych zbiorów które wiem, że nie mają świństw różnych w sobie. Nie musimy kupować tych z puszki, a jeśli jeszcze pochodzą z prywatnych zbiorów to zyskujemy na zimę wspomnienie lata i smaku wyhodowanych własnoręcznie owoców. Uwierzcie, że są o wiele smaczniejsze, nie maja metalicznego posmaku i przynajmniej wiecie, że witaminy E w tym mało. Jak wykonać przepis na - Jeśli zdecydujesz się wykonać przepis na: Brzoskwinie, woda, cukier, kwasek cytrynowy, kilka minut i mamy własne brzoskwinie w syropie. Z brzoskwiniami ze sklepu chyba bym tak nie ryzykował i je obrał.