W tym czasie w osobnym garnku gotujemy kiełbasę a na patelni rumienimy pokrojony w kostkę boczek. Gdy wszystkie warzywa w zupie będą miękkie, miksujemy całość za pomocą ręcznego blendera. Ugotowaną kiełbasę kroimy w plasterki i wrzucamy do zmiksowanej zupy. Składniki: 1 kalafior 2 cebule cukrowe 5 ząbków czosnku 1/2 selera 4 ziemniaki 6 białych kiełbas 150 g boczku wędzonego, surowego 2 łyżeczki curry 3 łyżki oleju roślinnego sól W dużym garnku rozgrzewamy olej a następnie przesmażamy na nim kalafiora, cebulę, czosnek i seler. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://qchniapoprostu.blogspot.com/2018/06/krem-kalafiorowy-z-biaa-kiebasa-i.html