Papryka faszerowana

Obiad
03.09.2017 16:34
Papryka faszerowana

Składniki: 70 dag mięsa mielonego, wieprzowego (łopatka) 2 cebule 3 ząbki czosnku 250 ml przecieru pomidorowego kilka kropel sosu Tabasco zioła dalmatyńskie lub prowansalskie zioła dalmatyńskie lub prowansalskie pół pęczka natki pietruszki 1 torebka ryżu 1 torebka ryżu Na rozgrzanym oleju zeszklić cebulę pokrojoną w kostkę razem z wyciśniętym czosnkiem. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni C do momentu aż papryka zmięknie, około 15minut. Dodajemy surowy ryż i całość dusimy pod przykryciem do momentu aż zmięknie.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://qchniapoprostu.blogspot.com/2015/09/papryka-faszerowana.html