Następnie zblenduj na gładki krem z pozostałymi składnikami i włóż do zamrażalnika na 2 – 3 godziny lub spożyj od razu. Lody brzoskwiniowe z orzechami 3 brzoskwinie/morele/nektarynki 1 łyżeczka miodu 1 opakowanie jogurtu greckiego lekkiego (220 g) garść ulubionych orzechów Brzoskwinie pokrój na kawałki, usuń pestkę, zamróź. Lody bananowo-orzechowe z czekoladą 2 banany 1 szklanka orzechów włoskich lub innych ulubionych 1 opakowanie jogurtu greckiego lekkiego (220 g) 4 kostki gorzkiej czekolady Lody truskawkowo-bananowe z wiórkami kokosowymi 2 banany 2 szklanki truskawek lub innych owoców sezonowych 1 opakowanie jogurtu greckiego lekkiego (220 g) Zjedz od razu po przygotowaniu lub włóż do zamrażalnika na 2 – 3 godziny (należy przemieszać co godzinę, by pozbyć się grudek lodu). Lody twarogowo-borówkowe 250 g sera twarogowego półtłustego 1 opakowanie jogurtu greckiego light (220 g) 1 łyżeczka miodu 300 g borówek lub innych owoców sezonowych Zjedz od razu lub włóż do zamrażalnika na 2 – 3 godziny (mieszając co godzinę). Spożywaj od razu lub włóż do zamrażalnika na około 2 – 3 godziny. Powstałą masę włóż do zamrażalnika na 2 godziny lub zjedz od razu po przygoowaniu. Lody pistacjowe 1 puszka mleka kokosowego 2 – 3 banany 1 szklanka pistacji kilka ziarenek wanilii Zamrażaj przez 2 – 3 godziny lub zjedz od razu po przygotowaniu. Lody ananasowo-kokosowe 1 puszka mleka kokosowego 1/2 ananasa 1 banan 2 łyżki wiórków kokosowych Zblenduj pistacje na mąkę, dodaj resztę składników i zmiksuj na gładki krem.