1 łyżka pestek dyni 1 łyżeczka nasion słonecznika dressing: 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżeczka soku z cytryny 1 łyżeczka wody szczypta słodzidła (u mnie erytrol, może być cukier lub ksylitol) PRZYGOTOWANIE Rukolę myjemy i osuszamy. Porcja sałatki z podanych składników to 348 kcal: - białko - 15.5 g - tłuszcze - 25.5 g - węglowodany - 12.5 g - błonnik - 4 g Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie 1 burak upieczony (lub ugotowany w wodzie) - 120 g - można kupić już gotowe gotowane :) 2 garście rukoli 50 g sera feta kawałek czerwonej cebuli (20 g)
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2018/06/saatka-z-burakiem-i-feta.html