Dodatki - 1/2 puszki masy kajmakowej (puszka o wadze 397 g) - 1 paczka rurek waflowych z kremem kakaowym (o wadze 280 g) - 1 paczka herbatników kakaowych (o wadze 200 g) - ok. 2/3 szklanki mleka (do nasączenia herbatników) Krem mleczny - 250 g mocno schłodzonego serka mascarpone - 250 ml mocno schłodzonej śmietanki 36% - 2 łyżki cukru pudru - 50 g mleka w proszku Ganache czekoladowy - 1 tabliczka czekolady mlecznej Terravita (90 g) - 30 g masła - 3 łyżki mleka Na krem wyciskamy kajmak (najlepiej zrobić to szprycą/workiem z tylką, nie musi być równo, kajmak się rozleje). Ciasto świetnie prezentuje się w przekroju - na pewno zaskoczycie nim swoich gości :) Wykonanie Herbatniki nasączamy w mleku i układamy w formie.