Ciasto: - 5 białek - 20 dag cukru - 20 dag maku sparzonego i zmielonego - 20 dag kokosu - 1 łyżeczka proszku do pieczenia Masa: - puszka ananasów - 2 paczki delicji ( malinowe) - 2 galaretki cytrynowe - 2 galaretki czerwone ( malinowe) - 25 dag masła - 5 żółtek - budyń śmietankowy - 1/2 l mleka Ciasto: białka ubijamy na sztywno,dodajemy cukier, mak,kokos oraz proszek do pieczenia i delikatnie mieszamy. Wykładamy na blaszkę wyłożoną papierem i pieczemy w 180 st.C ok 20 min. Masa: Galaretki cytrynowe rozpuścić w 1 szklance wody. Przełożenie ciasta: Ciasto - 1/2 masy - ułożyć ananasy - 1/2 masy - ułożyć delicje - zalać tężejącą czerwoną galaretką Ciasto można nasączyć jakimś ponczem by nie było suche.