Sałatkę możemy spożywać jako dodatek do pszennych tortilla wrapów , wtedy amino kwasy z fasoli skomplementują się z białkiem znajdującym się w pszennym placku. Błonnik też syci a to sprawia, że spożywamy mniejsze ilości pokarmów; ważny jest więc błonnik w diecie, gdyż jego obecność może nam pomóc między innymi w utrzymaniu optymalnej wagi. Orzeźwiająca i pożywna sałatka w której fasola – nasyca, mango – osładza, a świeża kolendra – odświeża. pomidor i awokado - Fasolę wyjmujemy z puszki i przemywamy wodą – dodajemy do miski; - Mango , czerwoną cebulę i świeżą kolendrę kroimy. Doprawiamy kminem rzymskim, chili, solą, pieprzem, sokiem z limonki i oliwą z oliwek Sałatka jest banalnie prosta, a smakuję tym którzy lubią cytrynowy smak kolendry, mocny aromat kminu i słodki akcent tropikalnego mango. Sól i pieprz Kmin rzymski Chili w proszku Oliwa z oliwek