Pyszny pomysł na śniadanie - bogaty w białko omlet - na szczęście moje ukochane szparagi już się pokazały :) SKŁADNIKI (1 porcja - 380 kcal) 2 jajka 5 szt. zielonych szparagów 30 g sera feta 50 g łososia wędzonego sól, pieprz, zioła prowansalskie PRZYGOTOWANIE Omlet ze szparagami, łososiem i fetą Autor: Małgorzata Chyla o 08:51:00 Etykiety: feta, fit, łosoś, odchudzanie, omlet, omlet z fetą, omlet z łososiem, omlet ze szparagami, szparagi, śniadanie białkowo-tłuszczowe, zdrowa dieta Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom) 1 porcja - 380 kcal - białko - 33 g - tłuszcze - 25 g - węglowodany - 4 g - błonnik - 2.3 g Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie czwartek, 29 marca 2018 Dodajemy 4 łyżki wody i przykrywamy na około 4-5 minut, aż szparagi zmiękną i wchłoną wodę.