Składniki: - puszka mleka kokosowego (400ml ) - 250ml mleka - 0.5 szklanki drobnych kulek tapioki - 1 łyżka cukru waniliowego Warstwa malinowa: - 125g malin - 2 łyżki cukru - 4 wody Przygotowanie: - Mleko zwykłe i mleko kokosowe przelewamy do garnuszka, wsypujemy tapiokę i cukier waniliowy. Odstawiamy sos do przestygnięcia. - Sosem malinowym pokrywamy wcześniej przygotowany i już lekko stężały pudding z tapioki i całe, gotowe już deserki, wkładamy do lodówki, do schłodzenia, lub podajemy od razu. - Po godzinie wstawiamy garnuszek z tapioką na mały gaz, gotujemy powoli, bardzo często mieszając, by pudding nie przypalił się ( a o to bardzo łatwo ). Pudding gotujemy do momentu, aż kuleczki tapioki napęcznieją i staną się przezroczyste, a całość znacznie zgęstnieje.