Pieczone warzywa z czosnkiem i ziołami

Anna

Obiad

16.03.2018 8:45

Pieczone warzywa z czosnkiem i ziołami

Opis pieczone warzywa z czosnkiem i ziołami: Pieczone warzywa z czosnkiem i ziołami to doskonały pomysł na przyrządzenie warzyw. Pokrojone warzywa układamy w naczyniu żaroodpornym w kolejności, jak na zdjęciu. Opis przygotowania: Warzywa bardzo szybko przygotujemy więc na początku rozgrzewamy piekarnik do temperatury 200 stopni. Do tego dania polecamy przepisy na dania z grilla które będą doskonałym dopełnieniem tej potrawy. Składniki: 2 cukinie 3 pomidory 3 ziemniaki Oliwa 3 ząbki czosnku Danie idealnie nadaje się jako samodzielne danie lub jako dodatek do obiadu czy grilla.

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://foodmagazine.pl/pieczone-warzywa-z-czosnkiem-i-ziolami/