Kolejna propozycja imprezowa-tym razem na ciepło-podałam ją z ketchupem wymyśliłam je na moje urodziny i bardzo gościom smakowały,rozeszły się od razu ,pyszne zestawienie farszu-z moich ulubionych składników,ale oczywiście możecie go dowolnie modyfikować,tak jak lubicie .Polecam spróbować Składniki: - 2 ciasta francuskie - 1 pierś z kurczaka, - 1 papryka czerwona - 150 g sera fety - 30 dag pieczarek - 1 czerwona cebulka - pół puszki kukurydzy - 20 dag sera żółtego - oliwa - przyprawy Przygotowanie: Kurczaka kroimy w większą kostkę,przyprawiamy ulubionymi ziołami ,solimy i smażymy na odrobinie oliwy. Ciasto rozwijamy i kroimy w prostokąty,na środek każdego dojemy gotowy farsz i sklejamy po dwa boi do siebie ,żeby powstało coś na wzór łódeczki ,wierzch posypujemy resztą sera.