Składniki na ciasto (blacha o wymiarach 21×21 cm): 150-200 g białej czekolady 350 ml śmietanki kremówki 36%, dobrze schłodzonej 250 g serka mascarpone, dobrze schłodzonego 50 g preparowanej pszenicy z miodem (np. płatki Kangus) 50 g preparowanej pszenicy 200 g herbatników Składniki na polewę: 150 ml śmietanki kremówki 36%, dobrze schłodzonej 50 g gorzkiej czekolady 50 g mlecznej czekolady 50 g preparowanej pszenicy z miodem * Połowę można zastąpić zwykłą preparowaną pszenicą bez szkody dla smaku : ) Białą czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej (miskę z połamaną czekoladą ustawić na sitku nad garnkiem z gotującą się wodą). Jeśli jesteście na diecie to zdecydowanie nie jest to ciasto dla Was, co więcej jest ono tak kuszące, że może natychmiast sprowadzić Was na złą drogę ; ) Choć jak to z przymrużeniem oka stwierdziła moja koleżanka, ciasto jest bez mąki, masła, czy cukru, więc tak jakby fit ; ) Przepis na ciasto Kinder Country wzorowany jest na popularnym batoniku o tej samej nazwie. Polewę przełożyć na drugą warstwę herbatników, całość posypać preparowaną pszenicą z miodem. Kremówkę ubić na sztywno z serkiem mascarpone, uważając, aby nie przebić zbyt mocno. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia, na dnie ułożyć połowę herbatników, a następnie przygotowaną masę.