Ja uważam inaczej, zaraz zdradzę Wam mój sposób, ale najpierw zajmiemy się składnikami: około 20 dag wątróbki spora garść dowolnej sałaty albo świeżego szpinaku – ja wybrałam roszponkę, komponuje się idealnie 3 duże truskawki – można już trafić na takie naprawdę smaczne (truskawki można zamienić na owoc granatu, ale ja wolę w tej wersji) 50 gram sera feta – w opcji light cebulka dymka, lub pół małej cebulki kilka kropelek oleju – u mnie akurat od Green Spoon Sałatka z wątróbką – przygotowanie Na odrobinie oleju kokosowego podsmażamy cebulkę i wątróbkę – z odrobiną soli himalajskiej. W związku z tym nigdy nie mam gotowej listy zakupów, i wybieram produkty, których nie miałam okazji spróbować, albo jest na nie promocja. Przesmażamy ją z dwóch stron, i zalewamy wodą, żeby się podgotowała – to jest właśnie moja tajemnica idealnej wątróbki 😉 Na talerzu kładziemy sałatę. Choć słyszałam nie raz, że są osoby, które uważają, że przygotowanie w odpowiedni sposób wątróbki, to niezły wyczyn. Fit sałatka z wątróbką i truskawkami – składniki Jest to takie danie, które potrafi wykonać każdy. Ta sałatka z wątróbką, komponuje się również idealnie z płatkami migdałów.