Każdą z przygotowanych kulek wałkujemy na bardzo cienko podsypując delikatnie mąką (do otrzymania średnicy ok. 10-25 cm w zależności jaką wielkość chcemy uzyskać i co będziemy następnie z nich robić). Odwracamy na drugą stronę, dopiero kiedy na powierzchni pojawią się pęcherzyki powietrza (po ok. 30 sek.) Ponownie odkładamy ciasto na stolnicę na około 10 min., przykrywając folią by nie wyschły. Mieszamy kilka minut do momentu otrzymania miękkiego i elastycznego ciasta (konsystencja ciasta jest podobna do ciasta na pierogi). Po wyrobieniu przykrywamy szczelnie folią spożywczą, odstawiamy na pół godziny (ciasto musi chwilę odpocząć, aby nie kurczyło się podczas wałkowania). Po tym czasie dzielimy je na ok. 10-15 równych części, z których formujemy kulki. Podajemy je na ciepło (podgrzewając je w mikrofali przez ok. 15 sekund i trzymając pod przykryciem).