Zrazy z grillowaną cukinią i kozim serem Składniki: - 500 g polędwiczki wieprzowej - 100 g twardego koziego sera - kawałek cukinii o długości ok. 20 cm - 1 łyżeczka tymianku - 3 łyżki oliwy z oliwek - 1 łyżka masła - pęczek natki pietruszki - sól, pieprz Przygotowanie: Każdą rozklep tłuczkiem przez folię spożywczą na grubość 5 mm, następnie oprósz solą i pieprzem, odstaw na 30 minut w chłodne miejsce. Krok 2: Z cukinii wykrój 4 słupki, dopraw je solą i pieprzem, następnie skrop łyżką oliwy i zrumień na mocno rozgrzanej patelni grillowej. Jeśli chcesz być na bieżąco z moimi przepisami to zapraszam na Facebook i Instagram. Roladki smaż na rozgrzanej oliwie na rumiano ze wszystkich stron. Krok 1: Mięso pokrój w poprzek na 4 równe części. Krok 3: Na każdym plastrze polędwiczki połóż słupek sera koziego oraz cukinii.