Do przygotowania została wykorzystana mąka kokosowa, która ma niski indeks glikemiczny, dzięki czemu będzie to, także deser idealny dla wszystkich osób zarówno na diecie redukcyjnej, jak i chorych na cukrzycę. Foremkę o wymiarach 25 x 25 cm wyłożyć papierem do pieczenia, a następnie przelać przygotowane ciasto, na wierzchu wyłożyć truskawki (jeżeli używamy mrożonych to nie należy ich wcześniej odmrażać). Mąka kokosowa 3/4 szklanki Olej kokosowy 1/2 szklanki Miód 3 łyżki lub Ksylitol 3 łyżki (w diecie cukrzycowej) Sposób przygotowania Całe jajka ubijać mikserem z miodem lub ksylitolem przez 10 minut, podczas ubijania dodawać rozpuszczony olej kokosowy. Mąkę przesiać dwukrotnie wraz z proszkiem do pieczenia, a następnie dodać do masy, dokładnie ręcznie wymieszać.