mleka krowiego lub roślinnego, 1 jajko, 1 ser typu feta – rozkruszony w palcach, 2 łyżki majonezu, 1 łyżeczka proszku do pieczenia, 8 suszonych pomidorów z zalewy lub suchych – posiekanych w drobną kostkę, sól i pieprz do smaku, bazylia Przygotowanie: Zjadasz jedną i już nic nie musisz, wszystko w nich jest – ser, warzywa i buła 🙂 To świetna propozycja na śniadanie czy przekąskę – idealne do zapakowania i zjedzenia na mieście. Zobacz też inne muffinki: Jajeczne Z żółtym serem i boczkiem Bananowe Czekoladowo-rumowe Korzenne z masłem orzechowym Jogurtowe (Odwiedzono 1 773 razy, 1 wizyt dzisiaj) Dziś zapraszam na śniadanie, przygotowałam dla Ciebie muffinki z fetą i pomidorami. Jeśli zainteresowały Cię muffinki z fetą i pomidorami, to koniecznie zobacz mój najnowszy Bezpłatny e-book “Legalny przemyt warzyw. Receptury idealne na przystawki, śniadania i przekąski na wynos – do szkoły, czy pracy. Tak przygotowane muffinki z fetą i suszonymi pomidorami, to szybka i smaczna alternatywa dla tradycyjnych bułek. Uwielbiam je zajadać w towarzystwie miksu sałat z pomidorami i kiełkami.