Schab w sosie własnym (pieczony w piekarniku)

Kami
Obiad
23.01.2018 10:45
Schab w sosie własnym (pieczony w piekarniku)

Aha - najważniejszą cechą tego schabu w sosie własnym jest to, że jest pieczony - czyli NIGDY się nie przypali w odróżeniu od schabu duszonego w garnku :) Tłumacząc to na normalny język: mięso i cebula wpierw mocno podsmażone, w zasadzie do momentu przypalenia, potem pieczone pod przykryciem zamieniają się w bogatą kompozycję smaków i aromatów. Bo ten schab w sosie własnym - długo pieczony w piekarniku - nabiera wyjątkowej delikatności i smaku, dzięki dobrze dobranej technologii przygotowania. Jeśli masz ochotę na soczyste, miękkie mięso w pysznym sosie, to ten schab jest właśnie dla Ciebie :)

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mniammniam.com/Schab_w_sosie_wlasnym__pieczony_w_piekarniku_-21924p.html