„Leniwe” chaczapuri

Śniadania
17.01.2018 11:18
„Leniwe” chaczapuri

Ja uwielbiam tę wersję i polecam wypróbować, naprawdę warto Składniki (patelnia 14cm): – 150g twarogu półtłustego – 30g twardego sera żółtego – 1 jajko – 20g mąki ryżowej – garść drobno posiekanej kolendry – garść drobno posiekanego koperku – 1 łyżeczka proszku do pieczenia – przyprawy wg smaku (u mnie kurkuma, czubryca czerwona, sól i pieprz) Twaróg rozgnieść widelcem, dodać resztę składników i wszystko dokładnie wymieszać. Smażyć pod pokrywką z dziurką, na bardzo małym ogniu, na mocno rozgrzanej, nieprzywierającej patelni.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.smakiarmine.pl/bezglutenu/leniwe-chaczapuri/