jarmużu czerwona cebulka 1/2 ząbka czosnku sól morska lub himalajska olej rzepakowy tłoczony na zimno szczypta kurkumy kilka listków cykorii - opcjonalnie - Piekarnik nastawić na 180 stopni C. - Jajka wymieszać z przeciśniętym czosnkiem, doprawić solą i kurkumą. - Jarmuż podzielić na małe kawałki i podsmażyć na rozgrzanym oleju razem z pomidorkami,. - Dodać masę jajeczną, ułożyć kawałki awokado i ewentualnie cykorii, chwilę podsmażyć, aż całość się zetnie. Frittata z awokado i jarmużem Genialne zdrowe i pożywne śniadanie z przepisu Marka Zaremby z książki pt.:Leczenie dietą.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.wyzwaniakuchenne.pl/2018/01/frittata-z-awokado-i-jarmuzem.html