Składniki: 1 puszka makreli w sosie pomidorowym 300 g 3 łyżki prażonej cebuli (u mnie Fanex) serek śmietankowy mielony 250 g pieprz do smaku Przygotowanie: Do miski przekładamy całą rybę wraz z sosem pomidorowym, rozdrabniamy widelcem. Na koniec dodajemy 3 łyżki prażonej cebuli (ja wcześniej ją bardziej rozdrabniam wkładając do woreczka i lekko gniotąc), doprawiamy pieprzem do smaku i mieszamy. Dodajemy serek śmietankowy mielony i całość dokładnie mieszamy do uzyskania kremowej konsystencji. Rybna kremowa pasta kanapkowa z prażoną cebulką, to doskonałe urozmaicenie codziennych kanapek. Jak w przypadku większości past przygotowuje się ją bardzo szybko i prosto.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.slodkieokruszki.pl/rybna-kremowa-pasta-kanapkowa-z-prazona-cebulka/