Koreczki w 3 mięsnych wersjach

Sylwia
Przekąski
31.12.2017 13:21
Koreczki w 3 mięsnych wersjach

Czas wykonania: 30 min Ilość porcji: 24 sztuki Składniki: 160 g fileta z indyka 50 g sera mozzarella 4 sztuki pomidorków koktajlowych 8 sztuk oliwek 120 g sera camembert 4 plastry szynki 8 sztuk pieczarek marynowanych 2 sztuki ogórka konserwowego 2 laski grubego kabanosa 80 g sera feta kawałek ogórka szklarniowego 1 kromka chleba pumpernikiel Dodatkowo: olej do smażenia przyprawy do mięsa (zioła, sól, przyprawa do kurczaka) wykałaczki do szaszłyków Przygotowanie: Koreczki w 3 mięsnych wersjach, czyli małe co nie co na niewielkie przyjęcie, sylwestra lub po prostu przekąska na filmowy wieczór z przyjaciółmi. Wersja II (z szynką): Sera camembert pokroić na 8 trójkącików, a ogórki na dowolnej wielkości kawałki. Wersja III (z kabanosem): Kabanosa, ser fata i chleb pokroić na 8 części, a ogórka w grubsze plasterki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://kuchniawedwoje.pl/koreczki-w-3-miesnych-wersjach/