Ryba w zalewie octowo-pomidorowej

Zjem
Obiad
30.12.2017 22:21
Ryba w zalewie octowo-pomidorowej

Rybę dzielimy na małe kawałki i obtaczamy w mące krupczatce, a następnie w rozmąconym jajku z przyprawami i na końcu w bułce tartej. Składniki (zalewa): 3 szklanki wody, 1/4 szklanki octu, 1/2 szklanki oliwy, 1 łyżka cukru, 1 łyżeczka soli, 2 łyżki przecieru pomidorowego, 1 i 1/2 łyżeczki słodkiej papryki, 3 drobno poszatkowane cebule, kilka kulek ziela angielskiego, 3 listki laurowe Przygotowanie: Ryba w zalewie octowo-pomidorowej jest wyśmietnita zarówni na ciepło, jak i na zimno – więc to podwójna korzyść. A jeśli jeszcze szukasz inspiracji na ciasta i słodkości na zbliżającą się imprezę, to polecam Ci Bezpłatnego eBooka z 12-ma przepisami na słodkości. Ryba w zalewie octowo-pomidorowej smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Ale jak widać czas działa na naszą korzyść, z każdym dniem nabywamy nowych umiejętności i uczymy się być wdzięcznym za to co mamy 🙂 W jeszcze 2017 roku zrobiłam dla Was nowe zdjęcie i sama się nie mogę nadziwić, że kilka lat temu wstawiłam powyższą fotografie… Dlatego w Nowym 2018 roku życzę Ci drogi Czytelniku samych sukcesów, tych małych i dużych, radości życia, uśmiechu i spełniania na każdym polu. Delikatne mięso ryby w połączeniu z pomidorową zalewą działa obłędnie na kubki smakowe!:)

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://zjem-cie.pl/ryba-w-zalewie-octowo-pomidorowej/