Przepis na miodowe placuszki Składniki: 2 jajka L 1/3 szklanki oleju szklanka mleka 250 g mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 3 łyżki miodu – polecam miód z Pasieki PUCER mała szczypta soli Przygotowanie: W misce miksujemy jajka, mleko, szczyptę soli i mąkę, dolewając olej. Jednakże w 2011 roku dzięki wsparciu środków unijnych wybudowaliśmy zakład konfekcjonowania i przetwórstwa miodu, co umożliwiło konfekcjonowanie i dystrybucję miodów zarówno w sklepach jak i hurtowniach na terenie Polski i innych krajów, również państw Unii Europejskiej. Ja polecam Wam miód z Pasieki PUCER Kilka słów o… Historia marki Pasieka PUCER sięga 1957 roku, kiedy to dziadek Bazyli podarował 4 ule 13-letniemu Włodzimierzowi, zafascynowanemu życiem pszczół, jakie tętniło za płotem u sąsiada. W ofercie Pasieki PAUCER… znajdziecie nie tylko tradycyjne miody, jak lipowy, wielokwiatowy, leśny, spadziowy, rzepakowy, akacjowy czy gryczany. Na koniec dodajemy miód i krótko miksujemy na małych obrotach. Została stworzona marka Pasieka PUCER, która aktualnie jest rozpoznawalna i dystrybuowana na terenie całej Polski i za granicą. Stopniowo pasieka rozrastała się, z roku na rok. Polecam na zbliżające się święta i nie tylko. Można spróbować również miodów z owocami lub kupić piękne zestawy prezentowe. Jest nie tylko pyszny, ale też ma najróżniejsze właściwości lecznicze.