ketchup Kotlin z piekła rodem czerwona papryka mandarynka krótkie gałązki rozmarynu SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Ogórka myjemy i tniemy na kawałki długości 6 cm. Jest to naprawdę ostra przekąska na niezapomnianą imprezę, ale jeżeli ktoś woli mniej ostre koreczki, to z szerokiej gamy ketchupów Kotlin może wybrać smak odpowiedni dla siebie. Z papryki wycinamy krótkie wąskie paski, które usuwamy pomiędzy chleb, a ogórek. Z papryki wycinamy krótkie wąskie paski, które usuwamy pomiędzy chleb, a ogórek. Wycinamy nieduże krążki z chleba i wkładamy je w powstałe zagłębienia. Wycinamy nieduże krążki z chleba i wkładamy je w powstałe zagłębienia. Na koreczkach układamy kawałki mandarynek, wbijamy wykałaczkę i kładziemy rozmaryn. Na koreczkach układamy kawałki mandarynek, wbijamy wykałaczkę i kładziemy rozmaryn.