▸1 puszka fasoli czerwonej ▸ 4 jajka na twardo ▸5 plastrów ananasa w puszki ▸1 czerwona cebula ▸ 3 łyżki majonezu ▸ 3 łyżki jogurtu naturalnego ▸ sól, pieprz wedle uznania ▸ 100 g ryżu Przygotowanie: 1. Ryż gotujemy, tuńczyka odcedzamy z wody, jaja, cebulę i ananasa kroimy w kostkę. A w piątek postaram się przygotować post, w którym zbiorę wszystkie swoje przepisy typowo na aktualny okres, abyście nie musieli szukać po całym blogu. :) Przyznam się, że sałatkom nie umiem zrobić ładnych zdjęć,😕 bo nie lubię robić warstwowych, a jak są już przemieszane to wow artystycznego nie ma. Sałatka z tuńczykiem, fasolką i ryżem grudnia 19, 2017 / 10 Kolejna propozycja przepysznej sałatki, która oczywiście idealnie będzie pasowała również na święta.