PASZTECIKI DROŻDŻOWE Z NADZIENIEM ZE SZPINAKU I MIĘSA.

KAROLINA

Przekąski

17.12.2017 17:46

PASZTECIKI DROŻDŻOWE Z NADZIENIEM ZE SZPINAKU I MIĘSA.

Pachnie tu ciepłym maślanym ciastem z dużą ilością kruszonki, rankiem unosi się zapach gorącego chleba i słychać trzaski, krojonej starym nożem, chrupiącej skórki, na prawdziwym chlebie, którego kupić się już nie da, ale możesz go wypiec z moimi ebookami. Zdrowe i jędrne warzywa są podstawą mojej diety i posiłków, słodkie, kwaskowate i najlepiej zrywane prosto z drzew i krzaków - owoce zawsze zajmują honorowe miejsce na mojej wyspie kuchennej. Zawsze znajdziesz tutaj przepis na to co aktualnie podarowuje nam natura, taka szczodra w swej dobroci.

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smykwkuchni.blogspot.com/2016/03/paszteciki-drozdzowe-z-nadzieniem-ze.html