ŁOSOŚ W GALARECIE

Przekąski
30.11.2017 21:45
ŁOSOŚ W GALARECIE

Jeśli chcesz, to możesz zrobić tak, jak robił mój tata, czyli umieścić wszystko w małych naczynkach i od razu łosoś w galarecie będzie podzielony na porcje. Składniki: 300 g filetu z łososia 200 g groszku z puszki 2 średnie marchewki ½ l bulionu warzywnego żelatyna (na 0,5 litra bulionu) spora garść siekanego kopru odrobina oleju lub oliwy sól Ja rok temu przygotowałam swoją galaretę w misce, po czym ją z niej wyjęłam, aby każdy mógł sobie ukroić porcję. A co zrobić w sytuacji, gdy chcemy przygotować danie bezmięsne, ale dopuszczamy ryby?

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://opycha.pl/losos-w-galarecie/