Polecam Ci także przepisy: – domowa biała kiełbasa – jak piec łopatkę – łopatka z sosem musztardowym z suszonymi pomidorami – pulled pork PIECZONA ŁOPATKA Przygotowanie: ok 60 minut Składniki: – 1 kg łopatki – 5-6 ząbków czosnku – sól i pieprz – suszona papryka chili – rękaw do pieczenia mięsa Przygotowanie: Mięso umyjcie i osuszcie. Po upłynięciu czasu pieczenia wyłączcie piekarnik ale mięso pozostawcie w środku jeszcze przez 15 min. Dopiero wtedy wyjmijcie mięso z piekarnika i zostawcie je do ostygnięcia w rękawie. Nie dość że wiecie jaki jest ich skład to smakują o niebo lepiej. A ich przygotowanie wg moich przepisów jest proste i zawsze się udaje 🙂
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://nietylkopasta.pl/pieczona-lopatka/