Składniki: (na około 10 sztuk, w zależności od wielkości papilotek) 1/2 szklanki cukru 1 i 3/4 szklanki mąki pszennej – u mnie od Swoja Mąka (polecam! i pamiętajcie o rabacie* ) ) 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżki ciemnego kakao 1/2 opakowania suszonej papai Japar 1 szklanka mleka 1/3 szklanki rozpuszczonego oleju kokosowego (polecam! 5% rabatu na zakupy w sklep.swoja-maka.pl na hasło: #slodkieokruszki Przygotowanie: Olej kokosowy rozpuszczamy w szklance. Pieczemy w nagrzanym do 180 stopni piekarniku o tzw. suchego patyczka, około 25 minut (czas różny w zależności od piekarnika). Całość mieszamy łyżką tylko do połączenia składników, na koniec wsypujemy pół opakowania suszonej papai, krótko mieszamy. W jednej misce mieszamy łyżką cukier, mąkę pszenną z proszkiem do pieczenia i ciemne kakao. Spróbujcie 😉 Czekoladowe babeczki z papają (na oleju kokosowym) Czekoladowe babeczki z papają (na oleju kokosowym).