Makaronowe kokardki z pastą z bakłażana, papryką i serem dojrzewającym Gouda

Magdalena
Makarony
26.10.2017 14:39
Makaronowe kokardki z pastą z bakłażana, papryką i serem dojrzewającym Gouda

Polecam wam produkty z mleka owczego od Owczej Krainy Składniki: - porcja makaronu kokardki - 1/4 czerwonej papryki - 1/2 małej czerwonej cebuli - 3 czubate łyżki pasty warzywnej z pieczonego bakłażana* - kawałek sera dojrzewającego Gouda od Owcza Kraina - olej do podsmażanie - sól i pieprz do smaku - natka pietruszki do posypania *użyłam pasty warzywnej Kolejno dodajemy 3 czubate łyżki pasty warzywnej z pieczonego bakłażana, mieszamy wszystko żeby pasta pokryła dokładnie makaron. Makaronowe kokardki z pastą z bakłażana, papryką i serem dojrzewającym od Owcza Kraina. Cebulę kroimy i podsmażamy chwilę na oleju, następnie dodajemy pokrojoną w kostkę paprykę. A nie ma nic prostszego i smaczniejszego niż danie na bazie makaronu. Wawrzyniec Przygotowanie: Makaron gotujemy zgodnie z instrukcją producenta.