Składniki: - 1 mała chałka - 1 jajko - 2 krople aromatu pomarańczowego - 1 łyżka masła Ghee – do nabycia w Kuchnie Świata - 2 łyżki mleka - oryginalny syrop czekoladowy Hershey’s – do nabycia w Kuchnie Świata Przygotowanie: Małą chałkę kroimy na 4-5 grubszych kromeczek. Kto się skusi na małe francuskie tosty z pomarańczowo-czekoladowym akcentem? Kromeczki maczamy szybko w mleczno-jajecznej mieszance (najlepiej po dwa razy z każdej strony). Następnie układamy na patelni i smażymy z obu stron. Pachnące pomarańczą, skąpane w czekoladowym syropie…
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.slodkieokruszki.pl/francuskie-tosty-z-pomaranczowo-czekoladowym-akcentem/