Kasza gryczana inaczej

Obiad
06.10.2017 10:08
Kasza gryczana inaczej

Potrzebujemy: - 2 torebki ugotowanej kaszy gryczanej - 1 cebula - 2 garście orzechów włoskich - sól - pieprz - 2 łyżki serka mascarpone - 1 łyżka miodu naturalnego - 2 łyżki oleju - zioła prowansalskie Kasza jest pyszna na gorąco z surówką oraz mięsem, ale jest też doskonała na zimno. Zróbcie ją bo mimo że ma dodatek miodu, to jest super dodatkiem do mięsa. Przepis znalazłam na blogu Lepszy smak i lekko go zmodyfikowałam do naszych upodobań smakowych. Kaszę po ugotowaniu studzimy i dodajemy zeszkloną na oleju cebulkę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://tylkopysznie.blogspot.com/2017/10/kasza-gryczana-inaczej.html