Pasztet z cukinii

Kasia
Przekąski
05.10.2017 12:12
Pasztet z cukinii

Składniki: 3 szklanki startej na grubych oczkach cukinii 200 g żółtego sera 2 szklanki bułki tartej 1 duża cebula 4 łyżki oleju 200 g pieczarek obranych 3 jajka 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka majeranku 1 łyżeczka papryki słodkiej sól i pierz do smaku pęczek pietruszki Przygotowanie: Cebule posiekaj i podduś na oleju, następnie dodaj pieczarki i podsmażaj, aż odparuje woda. Nie wiem bo za równo na zimno jak i na ciepło jest obłędna, a na drugi dzień przygotowałam ją w wersji podsmażanej na maśle na chrupko i też zrobiła furorę. W misce wymieszaj cukinię,ser starty na dużych oczkach z bułka tartą i podsmażonymi pieczarkami z cukinią i tłuszczem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://niezlymlynek.blogspot.com/2017/10/pasztet-z-cukinii.html