Sos 3 łyżki oliwy z oliwek 3 łyżki soku z cytryny 1 łyżka miodu sól, pieprz Przygotowanie Ciecierzycę namocz na noc. W dużej misce umieść wystudzoną ciecierzycę, dodaj pestki granatu (najlepiej przekroić owoc na pół i wycisnąć palcami pestki wywracając skórkę na lewą stronę). Porcje 3 Oceń Zapisz przepis Drukuj Składniki 1 szklanka surowej ciecierzycy pestki z 2 granatów 1 natka pietruszki No to proszę – przepyszna, kolorowa, prosta, sycąca i zdrowa sałatka z ciecierzycą i granatem. Często pytacie mnie o dobre sałatki – takie, które nie przypominają jedzenia dla królika.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.powiedzdietomnie.pl/2017/09/salatka-ciecierzyca-granatem.html