Polędwiczki z grilla w miodowo-ziołowej marynacie z grillowanymi brzoskwiniami

Kami
Obiad
23.08.2017 10:34
Polędwiczki z grilla w miodowo-ziołowej marynacie z grillowanymi brzoskwiniami

Składniki na polędwiczki z grilla w miodowo-ziołowej marynacie z grillowanymi brzoskwiniami 6 brzoskwiń 1 łyżka oleju kilka gałązek rozmarynu marynata: 6 łyżek miodu sok z jednej dużej cytryny 4 łyżki oleju 3 ząbki czosnku 2 łyżki całych ziaren kolendry 2 łyżki całych ziaren kolorowego pieprzu sól świeżo zmielony czarny pieprz do podania: Coca-Cola - W połowie pieczenia polędwiczek połóż na ruszcie brzoskwinie i piecz do lekkiego przypalenia, lub tak, jak lubisz :) - Polędwiczki podawaj z brzoskwiniami i sałatką z chrupiących warzyw z lekkim sosem winegret. Przepis zawiera lokowanie produktu Polędwiczki z grilla w miodowo-ziołowej marynacie z grillowanymi To danie to po prostu przepyszny komplet smaków. Polędwiczki podawaj z brzoskwiniami i sałatką z chrupiących warzyw z lekkim sosem winegret. - Silnie rozgrzej grill, połóż na nim mięso i piecz w wysokiej temperaturze po 2 minuty z każdej strony. Silnie rozgrzej grill, połóż na nim mięso i piecz w wysokiej temperaturze po 2 minuty z każdej strony. Następnie przełóż kratkę wyżej (lub zmniejsz temperaturę grilla) i piecz po około 10-15 minut z każdej strony, aż się pięknie zrumienią. Następnie przełóż kratkę wyżej (lub zmniejsz temperaturę grilla) i piecz po około 10-15 minut z każdej strony, aż się pięknie zrumienią. Kolendra w ziarnach, kolorowy pieprz, miód, sok z cytryny i oczywiście czosnek - te główne składniki tworzą idealną marynatę do polędwiczek, które chętnie jej się poddają i przechodzą jej smakiem. W połowie pieczenia polędwiczek połóż na ruszcie brzoskwinie i... ...piecz do lekkiego przypalenia, lub tak, jak lubisz :) Polędwiczki wieprzowe w miodowo-ziołowej marynacie z grillowanymi brzoskwiniami oczarują Ciebie i Twoich bliskich. Przygotowanie dania polędwiczki z grilla w miodowo-ziołowej Zamknij, odstaw do lodówki do zamarynowania na kilka godzin (a najlepiej na całą noc). Zamknij, odstaw do lodówki do zamarynowania na kilka godzin (a najlepiej na całą noc). To samo zrób z kolorowym pieprzem - obie przyprawy powinny być dość grubo zmielone. To samo zrób z kolorowym pieprzem - obie przyprawy powinny być dość grubo zmielone. Jeżeli przygotujesz to absolutnie przepyszne danie na rodzinnej imprezie w plenerze, zostaniesz mistrzem grilla. Soczyste mięso, słodkie brzoskwinie z nutą rozmarynu to prawdziwa symfonia smaków i aromatów.